Hraje Hradišťn, zpívá Alice Holubová
Anotace: inspirováno pocitem vzniknuším na Vánočním koncertě Hradišťanu v Semilasse.
*
Klade hlas zjemna
na každičkou notu
jako vločky břízám na kmínky
Rázem svitne svíčka z temna
rozední se vzpomínky
… z dávna věků
že neznám jejich zdroje
… z hloubky kořenů
že nemůžou být ani moje
Vzpomínkovou relikvii
generace nepřikryjí
Prožitky tak niterné
(sám zažil jsem jich jenom špetku)
přesto v nitru mé
Ryté životy mých předků
*
Přečteno 383x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta Hl., Kapka, zvířenka, Marfuša, eroze, Hančí, Bíša, sveřep, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)