Modlitba za sílu
O, můj Bože, dej mi sílu,
ať mohu jít stále dál.
Dej mi možnost, schopnost k dílu,
dej, aby se zázrak stal.
Dej, ať bolest překonávám,
ať pomáhám ostatním.
Dej, ať si víc nepřehrávám
to,co bolí – v srdci stín.
Dej mi sílu k odpuštění,
sama ji nikde nenacházím,
zdá se mi, že možnost není,
veď mě tímto údolím.
Jen Ty dáš sílu odpustit,
když spíše toužím po zúčtování.
Jen Ty dáš sílu se vzchopit
a jíti dál bez klopýtání.
Díky, Bože....
Přečteno 955x
Tipy 9
Poslední tipující: Cagi, Holis, Agniezka, jarmil
Komentáře (2)
Komentujících (2)