Anotace: O exotickém ptáku s lidovým jménem čermáček (Rehek zahradní)
A víš,že vlastní chvála.....?
Ale na druhou stranu, chválíš-li se sám,aspoň to máš jistý,že to je od srdce.
02.01.2010 23:02:00 | s.e.n
Zpíváš směle, sem tam rytmus
trochu tvrdý na nóbl hymnus
však verš a námět, jako vždycky,
působí tak exotiky...
:o)
Jiří senior
02.01.2010 16:43:00 | j.c.
Pravda, člověk nikdá nic nemusí... jenom umřít a na to máme každý hafec času :o) ST! za dílko, má jistý švih, dobře se mi četlo.
02.01.2010 10:34:00 | NikitaNikaT.
jé, to je milé
ukráST všechny volné chvíle
nohy na stůl odložit
nic nedělat
a jen si tak snít!
31.12.2009 15:19:00 | hašlerka
Hrome, hrome, ve druhé sloce bych se úplně našel.**st
31.12.2009 14:42:00 | rybí prdy