Vztek
Když ti v uších srdce buší
v ruce sílu nevídanou
na jazyku ostrou nůši
nevíš, co za věci se stanou
Nenávist a strašný hněv
co ti vráží do hlavy
chvíli ticho a pak řev
to tě prostě nebaví
Hladina se časem zklidní
pak ji schoulíš v obětí
ona s tebou a jen ty s ní
celým světem proletíš
Přečteno 287x
Tipy 20
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša, Holis, Psavec, Lylča, Giginka, zelená víla, nejsembásník, hašlerka, elfik0024, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)