Velká noc
Anotace: .....................
Nastává naše velká noc
kdy ve zběsilých tempech
tanečních kreací
ohnivého tance
z pekelných zikkuratů
do jiného světa
dostaneme se
Tvé dlouhé vlasy
kolem mě kroužit budou
v měsíčním světle
na vesmírné dráze
kde jen lampy tančí
se zebrami namalovanými
na přechodech
Saturnův náhrdelník
Tvůj krk ozdobí
než s prvním slunečním svitem
zmizí ve střepech
fialových brýlí
ze země Oz….
Přečteno 443x
Tipy 33
Poslední tipující: Elisha, Bíša, Holis, Dark Wolfy, Sýkorka07, susana načeva, Mbonita, Psavec, PPetrushka, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)