PF 2010
Anotace: ... přeji všem na Literu ...
Do nového roku:
jiskru v oku,
lásku po boku,
365 šťastných kroků.
Žít naplno a s radostí,
protkáni krásou, něžností,
obdařeni špetkou humoru
a v blízkých mít vždy oporu.
Ať se Vám splní všechna přání
a vše je lepší nad očekávání.
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Mbonita
Komentáře (0)