Anotace: Tak to je další pokus a jestli chcete, tak to přestanu zkoušet :)) protože mám pocit, že mi to moc nejde..
Ten závěr je náhodou moc dobrý. To vždycky říkával taťka, KDYŽ jsem někde upadla, jestli jsem chytla zajíce a pak: neboj, to se zahojí:o) a proto děkuju, já úplně zbožňuju, když mě někdo dokáže vrátit na malé chvilinky do dětství:o))
16.07.2006 18:25:00 | Sunny
Pěkný, jen ten závěr se mi nepozdává.., ale možná se na to dívám jen moc povídkářsky..
13.04.2006 17:41:00 | WhiteShadow
Dneska je todleto poslední, co si přečtu, páč musim, ale chtěla bych eště říct, že to teda zkoušet máš a navíc pčímo musíš! Páč to je hodně ecký.
18.12.2005 20:48:00 | Králík
Nepoznáš to, ale já to vím, protože je to on s kým jsem jednal, když jsem si vyřizoval, abych mohl být editor...
04.12.2005 22:10:00 | Manik
Já sice preferuji vázaný verš, ale tato báseň mě velmi oslovila. Zní naprosto pravdivě a jistě.
02.12.2005 22:58:00 | Blazius