Líbí se mi
Anotace: Protože se mi líbí,nelibí .. protože jeto hluboko!
Líbí se mi tvoje hraní,když tvrdíš není to řvaní
Líbí se mi koukat přes černé sklo,tohle není dno
Líbí se mi samota,nakrájet ji a snadno prodávat
Líbí se mi všechny párty,nikdo neví kdo je pravý
Líbí se mi pozřít všechny barvy,jsou to tajné klenoty
Líbí se mi utvářet bubliny, komiksové hranice
Líbí se mi mlčet nebo smát,jeto nekonečná stanice
Jsem černý pasažér a občas spím
Říkám větu,dotýkám se ucha
Každý má svůj jubox,nejsem hloupá
Nesnáším to existeční lhaní,co číší z pramene
Přesto líbí se mi,to co je stále schované
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, její alter ego, Bíša, symphonicsoul, PPetrushka, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)