Starý a nový rok
Anotace: ...novoročně...a s přáním všem, aby nám to vyšlo:-)...
S vysypanými kapsami
zas znovu chtít hledat
jediný zlaťák
slunečně
pohozený
na blátivé cestě
Alespoň málo doufat
že obloha poklekne
v jednom ze svých
mraků a ten vytvoří
sametový obal
na poklad
Jenže pořád
se ještě může stát,
že touha se rozmělní
na tisíc drobných
bezcenných mincí,
které tě oberou o štěstí
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, WAYWARD, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)