Ukousnu medvídkovi hlavičku!
Ukousnu medvídkovi hlavičku!
Té bestii, jenž tak mrazivě připomíná mne samotnou.
Strach? Plížívý strach z toho, že se realita s noční můrou protnou.
Ukousnu medvídkovi hlavičku!
Je bez těla,
maličký.
Přec já jej zabít nechtěla,
vyslyšíš mé prosbičky?
Medvídek,
medvídek barvy vlčího máku.
No tak dožer ho - ty bláhový hlupáku!
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ziriant
Komentáře (0)