Anotace: pravdu...
flétna je hudební nástroj bojovníků
a úděl básníků a básnířek, píšících z duše, mi připadne podobný
07.01.2010 02:26:00 | blue
Cesty kol hvězd? Věčný chlad,
rozmyslím se něž k nim vzlétnu
vždyť s touhou ladí na příklad
i hra na zobcovou flétnu
:o)
Jiří senior
04.01.2010 20:12:00 | j.c.
Moc se mi líbí.
A naprosto se ztotožňuji s Tvým profilem, někdy se hledám tak usilovně, že zapomínám, kdo jsem.
02.01.2010 15:54:00 | dandelion-meadow