Chcem ale nemôžem alebo môžem ale nechcem
Mám zvedavé oči,
nechcem sa tam pozerať.
Viem kde to všetko skončí
a všetko začína sa
tam!
Je to krásna predstava,
v mysli sa mi pretvára,
lebo viem,
ak to budem skúšať
nebude to dobré.
Nechcem sa už ďalej trestať
a skutočne nechcem prestať
znova milovať.
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, susana načeva
Komentáře (1)
Komentujících (1)