Utekla jsem
Utekla jsem
k tobě do ložnice
jen na chvíli
chtěla jsem
ve tvém obětí
potichu a v teple
objevit se
rozžehnout plamen
svíce
uvnitř sebe
najít více
než smutek
a sebelítost.
Krásně se mi dívalo
do ticha
a večerní myšlenka
ráno nepoznala
když mě probudila
vůně nových stěn
ještě nepoznamenaných
a vráska
rýsuje jen mé čelo
když jsem se snažila
dívat se do Slunce.
Hezky se mi utíkalo
tam k tobě do ložnice
bylo to včera či dnes
nějak dávno
co jsem se učila matematiku
a teď s otevřenou pusou
vstřebávám
jak umíš počítat...
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)