Anotace: děte s těma anotacema fakt už někam...
Hm, některý pocity jsou schopný se vzájemně vylučovat.... Takže já taky mívám (a mívala) deprese, ale občas už jsem schopná ze sebe vymáčknout vztek --- a, panebože, jsem za něj vděčná.... páč vztek dokáže bejt i akční.
02.01.2010 15:35:00 | pamp_elka
:) je mi ctí že se líbilo... jen... kéž by se mi i pocity kdy sem to psal líbili...
02.01.2010 04:09:00 | Johny Styx
Taky nemám ráda anotace..ale tohle dílko je tak úžasné, že žádnou nepotřebuje
01.01.2010 23:49:00 | Dev_LATea_princess