Tužky na stole
Anotace: ..................
Tužky na stole
kolem mě
čtyři stěny
bílé jak čerstvě napadaný sníh
čekají, až zahraji
kytarová sóla
na plátna kin
ze starých výstřižků z novin
ve kterých
píší se příběhy
o mých múzách
z fotografií na předních stranách
týdeníků z vesmírů
plných hvězd
maluji tebe
divokou
duhovou
mou múzu
letícího ptáčka na obloze
temnou vlčici v magickém lese
divoké koně běžící prérií
Venuši z příběhů
hadí tanečnici z tisíce a jedné noci
sníh se zbarví
mými surrealistickými sny
maluji je
barvami plnými lásky...
tužky v mojí ruce tančí
valčík kouzelný
Přečteno 307x
Tipy 30
Poslední tipující: PPetrushka, Denael, Holis, Pevya, labuť, Sýkorka07, Psavec, padající do neznáma, harmony, její alter ego, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)