Protiklady
Anotace: Nic není takové jak se na první pohled zdá...
Sama a přec s Tebou,
mladá a přece bolest znám.
Svéprávná a přec mi Tě vemou,
hloupá a přec pravdu mám.
Živá a přec život nežiju,
laskavá a přec proradná jsem.
Chudá a přec vodu nepiju,
němá a přec dávám lásce plno jmen.
Vyzrálá a přece jako dítě,
malá a přec shlížím na Zemi.
Nestálá a přec miluji Tě,
veselá a přec smutno je mi.
Komentáře (0)