Branou z nejistot
Koncert barevných orchidejí
v rozpáraných dlaních nových okamžiků
pár kroků do otevřené brány naděje
v mžiku zkropená minulost dešťovou kapkou
poznání
záblesky z malířových obrazů
rozprchly se do všech světových stran
ZROZENÍ - ŽIVOTA - SMRTI - PEKLA či RÁJE?
Ledové květy pravdu mlží
v zarosených okenicích
anděl zapomněl perutě
zeschlá růže zvrásněla
v tužbách na rozbouřeném moři
Prý v každém z nás je slunce
jak krásné je, ať už zima nebo léto
- HOŘÍ...
...ale ne vždy svým objetím upřímně hřeje...
Přečteno 338x
Tipy 18
Poslední tipující: hypertenze, Vlk v rouše, jedam, Helena Buchtová, Petbab, zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka, Mbonita, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)