Hříšná milenka
Anotace: Zkoušku ohněm podstoupila, ta co s ďáblem sesmilnila.
Milovala jsem se s ďáblem
do výšin vzlétla žárem.
V krvi potu spojení,
touhy chtíče laskání.
Ohně bylo ukojeno,
osudu za dost učiněno.
Bože, mluvím k tobě,
chvěju se v hanbě.
Odpuštění, hříšnici
než vzplanou hranici
pro tu co s ďáblem byla
a chtíč svůj ukojila.
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, Mademoiselle Drea, Lucie Luu K
Komentáře (3)
Komentujících (3)