Královna z podsvětí
Jedny starý kamna, dřevěný stůl, rozvrzaná postel.
Špinavý hadry povalující se kolem. Království bez krále, moře bez soli, den bez Slunce.
Starý deník, vybledlý papír a plnící pero. Obraz křivě pověšený, naprasklé zrcadlo, petrolejová lampa.
Nic víc nevleze se do příbytku temné královny z podsvětí..
Přečteno 395x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, Psavec, susana načeva, labuť, Mbonita, zelená víla, hašlerka, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)