Hračky
Pohlédnu do očí
smutné té panence
je tu půl století
není jí do tance
Prachem vlásky prošedlé
světlem tváře vybledlé
bez ručičky, není hezká
Barbie nad tou zkázou pleská
V rohu leží céček pár
dřív si s nimi chlapec hrál
teď jen smutně v koutku pláčou
pohrdá se už i káčou
New auto vesele
po síni frčí
do vozu ze dřeva
zákeřně strčí
Do ohně odhozen
cínový vojáček
hrdina Spiderman
nový to miláček
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)