Se zimním nebem nad hlavou...
Anotace: ...obklopen ostravskou dopravou
To jsme to dopracovali
být bezdomovcem ve vlastním městě
tudy jsem chodil každý den do práce
a tadyhle tě držel za ruku
byl jsem král
toužil jsem tě dlouze políbit
ale nikdy se mi nepovedlo
ti vsunout jazyk do úst
mělas jiné představy
a udělalas dobře
stějně na tebe nemohu zapomenout
Pamatuji na doby naši revolty
byli jsme si tak jistí
a suverenitu jsme mohli rozdávat
a nešetřili jsme se
jó nešetřili
to ještě tekoucí voda byla samozřejmost
a teplo
bože teplo a sucho
Teď abychom se chystali na to poslední
ti šťastnější se už dávno rozběhli proti autobusu
a my se tu ještě dusíme
zmrzlí na kost
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)