Sen

Sen

Anotace: Sním o tobě

Sen o životě s tebou stále sním
Ty jsi můj vyvolený to vím
Má nekonečná láska k tobě chovaná
Stále v mém srdci je schovaná
Převeliká je
Má duše po moři pluje
Čeká na setkání s tou tvojí
Avšak setkání se i trochu bojí
Co když ty, lásku ke mne nechováš
Co když, lásku k jiné dívce skrýváš?
Přesto všechno miluji tě...
Autor Danielle, 02.01.2010
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Kars, Agniezka, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

mořná bys měla zahodit svý dívčí klišé
velká holka si sama scénář lásky píše

02.01.2010 18:48:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel