Meluzína došmajdala
s flaškou rumu
do Karlína.
Z Budějovic byla líná
s čertem Bertem
odvážela jí
drezína
a do Pardubic
to má kousek
zastaví se na štrůdlíček
než jí autem vezme klouček
jeden strejců ze Stižína
...věru,to vám,ale byla psina!
Fernet,vínko,pepu...ju,ju už tam jedu:-)
04.01.2010 19:30:00 | susana načeva
Moc prima pro děti-hlavně pražské.
Ti když půjdou okolo tak se budou rozhlížet po Meluzíně a jiných.
03.01.2010 21:31:00 | s.e.n
Kolíne, Kolíne
stojíš v pěkné rovině*
02.01.2010 22:40:00 | rybí prdy
Jejda...to je pěkná strašidýlková ST!
02.01.2010 22:18:00 | Acham