Loutka

Loutka

Anotace: smutná zpověď smutné slečny...

Nepodléhám lásce ani bolesti,
nepřeju si smůlu ani neštěstí,
ve slovníku nemám slova jako pravda nebo lež,
nevím kam mám jít, kterou cestu vybereš?
Bez slz a řetězů,
hlubokých v paži krvavých zářezů
a bolavých žil,
nebo tu kde slečny k nohám ti padají,
ke klínu se sklánějí
a chtějí abys pro ně pouze žil.
Já zvolila jsem cestu snění,
kamení a zapomnění,
překážek a barikád,
nemám už kam pospíchat.
Na konci nečeká mě už žádný princ...
jsem jen loutka,
loutka vytažená ze skleněných výkladnic...
Autor Damína, 02.01.2010
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Viva La Roma, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí