Bohém
Anděle mých unavených víček.
Pohrdáš pozemskými červy,
zíráš na mne s opovržením.
Vím,nejsem nic,
ale co kdyby…?
Bohéme věčného smutku.
Rezignace Spasitele.
Nepřestanu věřit,
ani až budu
v plynové komoře.
Chci se ptát,
potom shořet.
Jen nevyhasnout!
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: l'âme, ilona, PANGÁSIUS, 4LJFilip, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)