Anotace: četla jsem ukázku z knížky Na západní frontě klid...a tak to ve mě vyvolalo smutek a ...prostě zvláštní pocity...
TEd tu knizku mam zrovna rozectenou,moc me zaujala.Vis,lidi si driv nemohli vybirat,jestli chteji nebo nechteji do valky,proste museli a dnes to je stejne,i kdyz smutne...
20.12.2005 20:30:00 | wendik.certik
No rozhodně je to dobré téma, ale forma místy skřípe...někde se mi to zdá moc nucené...
03.12.2005 16:32:00 | Manik