Doplń název.
Anotace: Nějaký název?, já prostě nevím.
Všude je ticho, všude je tma,
opravdu není nic vidět,
nikdo tu není, jenom my dva,
vážně se nemusíš stydět.
Všude je tma a ticho je všude,
je slyšet jen srdce bušení,
že by snad?.., už to tak bude,
začínám mít nedobré tušení.
Tuším, že jen jedno srdce tu buší,
a správné to tušení mám,
pro druhé srdce dal bych i duši,
jenže v tý tmě jsem docela sám.
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, tvoje líčko. ale můj ďolíček, PANGÁSIUS, Pevya, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna
Komentáře (3)
Komentujících (3)