Tak protože vím, o co ti asi jde, tak tomu možná rozumím, ale jinak se mi zdá, že je to trošku nestravitelné. Hezky napsané, ale bez pointy. Vyprávíš sen, kterému se těžko rozumí, který by měl mluvit asi jenom k Tobě.
Je to řídká vyjímka potvrzující pravidlo, že umíš psát. Dal bych za 60 ale nebudu ti kazit skóre.
05.12.2005 08:18:00 | Daniel S.