bohém polobohem.
Ovíněnost nám vzdává hold a zakouřené stavy našich myslí žijí věčně.
S bohémstvím jsme nedošli daleko,
ale stále jdeme dál.
Asketicky,přec rozmařile chceme žít.
A přesto nevíme,
co dělat,
když v neděli odpoledne prší.
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Satha, Lenie
Komentáře (1)
Komentujících (1)