A ráno odletíš pryč
Z mraků jsi zažehnul dým
vrátil ses ze svých lesů
s nadějí do mých snů
Blesky jsi zkrátil letem
netopýr proplul světem
každý už známe svůj stín
Chybíš mi po soumraku
s patronem z říše draků
tvé světlo je snem...
Vedeš mne teplou zemí
cítím, že jaro je mi
a ráno odletíš pryč
Přečteno 394x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, losscar, Kapka, susana načeva, Holis, Zefi, zelená víla, labuť, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)