Anotace: samozřejmě to zase není "báseň"
Milá příšerko, já to samozřejmě nebyl, já jsem vždy přihlášený, ale teď Ti děkuji za Tvůj portrét, konečně cítím, že máš pravdu - možná s tím my všichni tady ještě něco uděláme? :-)
04.12.2005 19:41:00 | Hary_nš
kdo psal ten poslední komentář? každopádně děkuju za všechny
04.12.2005 13:22:00 | Malá shnilá emotivní příšera
Proč myslíš,že to není báseň? Vždyť je to nabité emocemi až k prasknutí a velmi, velmi dobré ( i když velmi,velmi depresivní).
04.12.2005 08:19:00 | Branwen1
Tak jsi tu znova a jakou Tě známe - ale alespoň tu není taková plíživá hrůza, zato hodně deziluze. Na názory, které Tě vedli k anotaci, kašli, už se k tomu nevracej.
.
Tu "Písničku pro Malou ..." bych už mohl věnovat i BlackTangerine - i ona je MaláBaruška - jste si ve svých světech hodně podobné, i když každá jiná.
04.12.2005 00:27:00 | Hary_nš
moc dobrá, už sem se nemohla dočkat kdy sem zas něco dáš, je opravdu moc dobrá
03.12.2005 21:55:00 | Melfëa