Netvrdím, že lhostejná mi
velké lodi paluba...
Mám však radši vrabce v hrsti
než na střeše holuba...
Nevozím se mercedesem,
nemám vilu s trezorem...
Moje štěstí cesty brázdí
velkým malotraktorem...
ST...
07.01.2010 10:25:00 | TetaKazi
skvělé, čte se to krásně uvolněně..a ta pátá sloka..s tou naprosto souhlasím!
06.01.2010 01:17:00 | Giginka
Rači dole s čistým štítem
psát si klidně básničky
než za zadkem s bodygardem
po světě se ploužiti :-)
03.01.2010 20:52:00 | Kars