Zakletá ve rzi
Anotace: Kdo jinému... však to znáte...
============================
Na lásku neberou se formuláře,
tvá tvář je tváří lháře,
slzy skrýváš do polštáře,
a pod postelí listy snáře.
Ty do očí se mi smějící,
ty co máš pihy na líci,
ty co se skrýváš v Měsíci...
Ty vstaň a miluj!
Zprošťuji Tě kletby.
Přečteno 299x
Tipy 30
Poslední tipující: jitka.svobodova, Holis, Isquieasuus, Kapka, Cassandra, zelená víla, TetaKazi, Psavec, labuť, susana načeva, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)