Mrazivé teplo
Anotace: ...keď duša splynie s prírodou...
Biele vločky sa pomaly znášali
v mdlom svetle lámp
v bezvetrí
inokedy bolo by to tíško
no vtedy bolo ich počuť
ich jemný dotyk
v mrazivom prítmí
štrngnutie ľadovej krásy
ničím nenapodobiteľnej
všade naokolo
bolo ticho a prázdno
a v istom okamihu
nebolo cítiť žiaden chlad
duša vystúpila zvnútra
spojila sa s okolitým svetom
a v tom krátkom okamihu
bola tiež vločkou
.
.
trblietavou
vznášajúcou sa
slobodnou
jedinečnou...
Přečteno 288x
Tipy 37
Poslední tipující: Juraj Hrom, enigman, WhiteSkull, Oťas, Holis, nejsembásník, a_tao, hašlerka, zelená víla, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)