Vlčí mák
na dně černého jezera
kde červi těží vodu
tam bystřiny posety mákem
zahalená puška a plnej měšec
zeju tam kde prázdný schránky
a poštáci co noviny nosí
lidem co umřeli a
potichu čtou si
válka krčí jako kdysi
když rostl vlčí mák
co na hrobech se třpytí, jako vlasy
když svítá den, když rostl vlčí mák
Komentáře (0)