Smutek
Každý večer je tu se mnou
tichý,velký tvář má černou
jméno jeho Smutek je
stoji v prostřed pokoje
stojí stojí tiše kouká
do tmy tihý rytmus brouká
melodická tónina
za hodinou hodina
tiše sedím do tmy zírám
z tváře hořké slzy stírám
sme tu zase sami dva
přítel Smutek a já.
Komentáře (1)
Komentujících (1)