wow..
to skvost dech beroucí
náplast na nemoci
světlo o půlnoci
andělské pomoci
malí i vysocí
krotcí i divocí
v moci i s bezmocí
..jsem plna E.M.O.C.Í
12.01.2010 13:33:00 | šuměnka
čtu si.. vnímám.. křehkost těch tvých slov je nerozbitná.st.. něžně mi oslovila ta jemnost, půvabnost toho na konci..st
04.01.2010 20:26:00 | zelená víla
Nepřísluší mi komentovat.
Exploze niterností tvého díla by vydala
na vícekusé segmenty.
Sektor výpovední nemá takový rámec
jaký si tato báseň zasloužila.
Dala by za triptich.
Udělej ji z ní.
:)
04.01.2010 00:29:00 | Sleepwalker