Bratře a sestřičko
Anotace: Jedna na dobrou noc
Bratře a sestřičko
tma padá na víčko
půjdete spát
Bůh vás má rád
Den je už skončený
a v noc se proměnil
nechte si zdát
nechte se zvát
Do snů do příběhů
odrazte od břehu
z polštářů peřinek
lodičku vzpomínek
Napněte plachtoví
uvěřte tátovi
ponese vás
za prostor a čas
Na moře bez mráčků
z vln malou houpačku
vítr ten pán
udělá vám
Potkejte přátele
zdravé a veselé
potkejte maminku
se zmrzkou v kelímku
Popluje s vámi dál
a jako moří král
s lodičkou tou
pohádkovou
připlujte ke břehu
z vašeho příběhu
zas je tu den
končí váš sen
Těšte se na radost
na světě je jí dost
bratře a setřičko
chlapče a holčičko
Bratře a sestřičko
tma padá na víčko
teď jděte spát
Bůh vás má rád
Přečteno 454x
Tipy 17
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, kleopatra.sedma, Holis, harmony, jaroslava anna, susana načeva, hašlerka, Psavec, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)