V noci
Anotace: ..není nad básně psané v noci.. :)
Když spatříš světlo dnů,
či tmu té dlouhé noci,
vkrádá se ti do všech snů
a dostává k moci.
K moci, jenž vládne všemu,
co člověk dělá.
Za bílého dne i všeru
a zanechá pro anděla.
Anděla co určí osud tvůj
snad v pouhé minutě.
Kdy prožíváš sen svůj,
on pro vždy změní tě.
Určí dny nešťastného žití,
plné trápení a smutku.
A dny krásných chvil a štěstí,
bez všeho zármutku..
Přečteno 404x
Tipy 15
Poslední tipující: ilona, Holis, WerunkaaXD, hašlerka, Bíša, Psavec, Neldor, Mbonita, labuť, Kars, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)