pf 2010
Pod čelenkou vrásek
pod pokličkou dění
mé mozkové buňky...
pění.
Smíchané s atmosférou
ochucené kokteily
kousky ledu
tříští horkost těla.
Pociťové akvárium
mísí vzduch s bublinkama
očistná filtrace začíná!
Omlazená
zkoumána pod tlakem atmosfér
sladěná s okolím
mé mozkové buňky vybrují...
Nový rok úspěšně zahájen
VĚŘÍTE MI TO?
Přečteno 512x
Tipy 41
Poslední tipující: divoska_jaja, Juraj Hrom, susana načeva, vodnař, Pevya, Kubino 2, harmony, kroužek, bobi bobie, Zefi, ...
Komentáře (18)
Komentujících (17)