Noční klid
Anotace: Lehnout si do tepla na postel, zhasnout...
Lehnout si do tepla na postel,
zhasnout,
Myslet na něco temného, třeba na kostel.
A žasnout.
Zapálit svíčku, jednu nebo víc.
Připálit si cigaretu o plamen.
Myšlenky nechat tíct,
jako smyslů zbaven.
Co to je za pocit?
Všechno jen dobré už je?
Že by optimista procit?
Ať si to po svém každý užije...
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Iwushak..., Bíša, CORONATION
Komentáře (0)