Anotace: romantikům navzdory píšu tyhle potvory - aneb furt se rozněžňuju (první dvě sloky) a už mě to štve (závěr)
S podivem - v prvních dvou slokách máš podobný obraz jako já u své rozpracované básni. Stává se mi to často.
Tvoje dílko je perfektní. Jen se brachu rozněžňuj, život nám to vynahrazuje jinak.
06.01.2010 18:05:00 | Marfuša
Ten konec parádní pocitovka....ST.
04.01.2010 14:53:00 | Acham
závěr je hutný:-)))
ale Šrámka miluju:-) .. i Léto:-))
jinak celkem řečeno...taková malá bomba:-)
ST
04.01.2010 11:31:00 | Mbonita
Silná slova v závěru... romantice se vymykající... :o) ale i to je někdy potřeba!
04.01.2010 11:28:00 | labuť