Sesbírané prádlo ( rouhačská )
ruce ti voněj vlhkým prádlem
a vlasy ti padaj na mé čelo
ten kousek ke tvým rtům
násobí mou žízeň
cítím tvou tíhu v bocích
osedlaný
neposlušně třu se mezi
tvými stehny
prsy ti voní mokrým prádlem
mýdlem deštěm větrem
a já vězeň touhy přemožený
v tvém pranýři
v tvých dlaních sevřený
překládám tvé jméno do starých jazyků
klín ti voní mokrým prádlem
když nade mnou stavíš svou katedrálu
tisíce zpěvů
zní nejstarší bohoslužbou
Přečteno 342x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Churry, Zefi, hašlerka, Mbonita, Bíša, Psavec, Noc17, ziriant, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)