Rodinné štěstí
Anotace: O rodinné krizi...
"Pro člověka nejdůležitější je rodina,
to je to jediné, co v životě jisté má."
To mi jednou řekl můj dobrý kamarád,
abych si uvědomila, proč se za rodinné štěstí prát.
Tak za něj bojuju každý nový den,
snad i nemožné bych pro něj udělala.
A stále doufám, že splní se mi sen,
že naše rodina bude dokonalá.
Že se v ní všichni budem rádi mít.
Že se dokážem bez hádek domluvit.
Že si budem navzájem pomáhat.
Už se nebudem sobě vyhýbat.
Občas bychom si mohli povídat.
A taky si navzájem oporou být.
V takové rodině bych jednou chtěla žít...
Přečteno 575x
Tipy 15
Poslední tipující: Mareritt, Labanda, Čoki, poustevník Jirka, Pevya, Elisha, susana načeva, harmony, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)