Sny

Sny

Anotace: ...

Neprobádaná krajina lidského vědomí,
co všechno se v ní může tajit?
Snad to, co si myslíme, že člověk neumí,
nebo nechce, či nemůže najít.

Okny do duše i do příštích časů.
Krajina krás i nočních můr.
Někdy v ní slyšíme steny zlých hlasů,
někdy však shlédneme i osud svůj.

Beze snů je život prázdným,
pročpak se nám vlastně zdají?
Zkus to zjistit, jen se zasni,
od večera, do svítání.
Autor Sýkorka07, 04.01.2010
Přečteno 314x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, susana načeva, Bíša, Psavec, Zasr. romantik, sestra-konec, Isquieasuus, Květka Š., Petbab, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zatajil se mi úžasně dech!Píšeš moc hezky!ST

05.01.2010 15:17:00 | susana načeva

líbí

Sny patří k životu.

04.01.2010 22:45:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel