...Ted´...
...Ted´...
Kyvadlu času...odvrat´sled
Mlád jest...kdo nepláče...
pro den ten poslední...
však Ted´žije ho
Vždyt´víš...
že zítřka není
Jen Dnes je Ted´
Nech se tiše jít...
tím zázrakem...
jež Dnes se sluje
Zítřkem zvi pak život příští
Však dokud Dnešek spí...
a dýchá Ničím...
zítřek neuspíšíš
Jitro zítřka...
včas ti pokyne
Však věz...
jen ten kdo nespí...
Jitro vítá!
Komentáře (1)
Komentujících (1)