tri
dva
jeden
u mňa január
u teba leden
trávili sme tajne spolu
mali sme však veľkú smolu
ty si bol jeden
a my dve
tri
viac ?
03.02.2010 01:48:00 | zlomeny srdce
…
tři
dva
jedna
...
nejsme tu sami
...
opilé rty čtou
udejchaný básně
z tvýho těla
Paráda,úžas,moc líbí ST :-)
05.01.2010 14:51:00 | susana načeva