Víra je kámen
Anotace: Naše vlastní víra v nás určuje směr naší cesty životem...
Víra je kámen,
na který položíš své srdce,
pomalu čekáš, zda ho rozdrtí,
zašeptej amen,
bij se s mečem v ruce,
do doby než se supi rozletí.
Kéž nad Tvým tělem
rozplynou se mraky
a slunce vyjde nohou z temnoty,
a kéž Tvým chlebem
je láska, solí taky
všude, kde půjdeš, uber z foroty.
Je tisíc cest,
volba pouze jedna,
tak si to přeber, věčný poutníku,
dotknout se hvězd
a odrazit se od dna,
smět doputovat k svému rovníku…
Přečteno 557x
Tipy 24
Poslední tipující: Radhuza, RyxiraAmyGinger, kudlankaW, zdenka, Morgenstern, Písnička..., Ariella13, ilona, susana načeva, harmony, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)