Úsměv
.....
sluchátko je tiše
a ty závidíš
to klišé
.....
pozvolna hledáš
tu tvář
co se nebojí
pojmenovat tu zář
.....
dvě tváře
co hledají
to nevinný
tak zabal se do
peřiny
.....
do rána piš
a šeptej
že
není komu
.....
křič ať není
slyšet ticho
co ti
nepřísluší
.....
rozeznívám ozvěnu
tiše zní
tam
v podzámčí
pohladím květinu
oněmí
když se
roztančí
.....
v palčivosti
vět
.....
co po ní zůstane
strom
bez větví
a teď šeptáš
" pláč"
není zač
.....
nešetři slovy
napiš pár frází
o tom
že přijdou
koledníci
jen řekneš
jak jsou
drzí
.....
a beze jména oslov
najdu ten
ostrov
kde budeš
omámen
.....
už zazvoň nad
námi všemi
že křižovatky
jsou
překříženy
.....
prstokladem
svatozáře
co zázraky nedokáže
.....
úsměvem
duše
opomíjeným
Přečteno 367x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Oťas, P.P.S., Labanda, Holis, Tanzania, jedam, nejsembásník, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)