věřím,
neb poslední dvě sloky jsou také chlebem mým
a zapíjím je vodou (teď hledám další rým)
já Tobě prostě věřím
až přejde zima zim
tak trávit v pekle já chci, prstenec už vím s kým...
12.01.2010 13:27:00 | šuměnka
ano to je nádherný pocit...hodně to dělá človíčka šťastným,upřímnost a dobrota v srdci je nenahraditelná.
Ale stačí někdy jen myšlenka?
ST
06.01.2010 14:33:00 | Tanzania
Věřím, přesně tak...
V tom je ta dokonalost
hledat a nacházet
tak prosté momenty v žití... ST!
05.01.2010 11:22:00 | Kapka